Ajankohtaista Teijolla

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Onnelannummen kesävesihana avattu

(Päivitetty 18.5.2021)
Onnelannummella sijaitseva vesipiste on avattu retkeilijöille. Hana suljetaan taas ennen seuraavaa pakkaskautta.

Muutoksia Teijon puuhuollossa

(Päivitetty 4.5.2021)
Kuluvana vuonna Teijon puuhuollossa kokeillaan uutta tapaa. Valmiita halkoja viedään kohteisiin, jotka ovat helpompia huoltaa: Kariholma, luontokeskuksen piha, Nenusta, Hamarinjärvi, Endal sekä Kavanderinlahti. Viimeksi mainitusta voi napata muutaman klapin mukaansa Matildanjärven Isoholman saarelle. Sinne ei polttopuuta erikseen toimiteta. Pidempää halkoa toimitetaan edelleen Kalasunttiin, Teerisaarelle, Roosinniemeen ja Vicksbäckinlahdelle. 

Kalasuntin lossitilanne

(Päivitetty 29.4.2021)
Sahajärven lossit ovat käytössä. Nautitaan  vappuna luonnosta toiset kävijät ja luonto huomioiden. 

Alt: Kuva rannalta järvelle päin. Rannalla muutaman ihmisen mukaan ottava lossi. Lossin käyttäjät vetävät itsensä vastarannalle köyden avulla.

Uutisia Teijosta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.

Tulentekopaikoilla joukolla tulistelu lisää koronaviruksen tartuntavaaraa. Katso koronavirusohjeet retkeilijälle.

  Teijon kansallispuisto

  @Luontoonfi

#teijonkansallispuisto