Teijon kansallispuisto

7.6.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.
Kesäinen järvimaisema. Kalliolla kasvaa harvakseltaan mäntyjä ja niiden takana näkyy järvi.

Teijon kansallispuiston piirretty tunnus. Soikeassa tunnuksessa on kuvattu harmaapäätikka. Tunnuksen ulkoreunoilla kiertää teksti: Teijo Tykö - Kansallispuisto Nationalpark.Teijon kansallispuistossa luonnonrauha kohtaa historiallisten ruukkikylien nykyelämän ja käsityöläisperinteet. Ruukkikylistä pääset suoraan kansallispuiston vaihtelevaan meri-, järvi- ja suomaisemaan patikoimaan, melomaan ja kalastamaan. Teijosta nautit jo päiväkäynnillä, tai voit kruunata elämyksen yöpymällä kansallispuiston tähtitaivaan alla tai ruukkikylän viehättävissä majoituspaikoissa.

Soveltuvuus: Sopii kaiken ikäisille ympäri vuoden. Väli Kariholman pysäköintialueelta Kariholman taukopaikalle, 600 m, on kuljettavissa pyörätuolilla ja lastenvaunuilla lumettomana aikana.

Asiakaspalvelu

Luontokeskus
+358 (0)10 292 4032
info@naturaviva.fi
Metsähallitus/Teijon kansallispuisto
0206 39 4700 ma-pe klo 10:00-15:00
rannikko(at)metsa.fi

Aluetta hoitaa: Metsähallitus, Rannikon Luontopalvelut. 

Tämän sivun osoite on luontoon.fi/teijo