Sipoonkorpeen pääsee jälleen Hop on Hop off -bussilla lauantaista 7.5. alkaen

(Päivitetty 6.5.2022)

Hop on Hop off -bussi kiertää Sipoonkorpea lauantaisin ja sunnuntaisin Nikkilän, Tikkurilan ja Mellunmäen väliä. Bussireitillä on kymmenen pysäkkiä. Bussiin voi nousta tai hypätä pois millä tahansa pysäkillä. 

Reittiliikenteestä vastaa Taksikuljetus Oy (taksikuljetus.fi) ja palvelu toteutetaan yhteistyössä Vantaan kaupungin kanssa.

Hop on Hop off -bussin aikataulut ja reitit (sipoo.fi).
 

 

Huomio retkeilijä!

(Päivitetty 21.4.2022)

Sipoonkorven kansallispuiston parkkipaikoilla on valitettavasti jälleen murtauduttu retkeilijöiden autoihin. Tilanne on ikävä ja muistutamme, että varkauksien ehkäisemiseksi autoihin ei kannata jättää arvotavaraa. Jos omaisuuttasi vahingoitetaan tai varastetaan, teethän aina rikosilmoituksen poliisille.

 

Bakunkärrin läntisen pysäköintialueen laajennus alkaa

(Päivitetty 4.3.2022)

Bakunkärrin läntistä pysäköintialuetta Knutersintien varrella laajennetaan maaliskuussa. Työt alkavat viikolla 10. Bakunkärrin itäinen pysäköintialue on käytössä koko työn ajan, mutta läntinen puoli on urakan aikana suljettu. Urakoitsija aitaa retkeilijöille kävely-yhteyden työmaan ulkopuolelle Bakunkärrin kierroksen ja yhdyspolun lähtöpaikoille. Lisäksi Länsitien varteen rakennetaan uusi pysäköintialue Byabäckenin nykyisen paikoitusalueen läheisyyteen maalis-huhtikuun aikana. 

Tiedotamme, kun työt ovat valmiit ja paikat kävijöiden käytettävissä. 
 

Valitse vastuullisemmin!

(Päivitetty 5.7.2021)

Sipoonkorven kansallispuisto on sekoitus erämaata ja perinnemaisemia, vain hetken matkan päässä Helsingistä! Olemme mukana MyHelsinki.fin Valitse vastuullisemmin –palvelussa, joka auttaa kaupunkilaisia ja Helsingissä vierailevia valitsemaan kestävämmin toimivia käyntikohteita. MyHelsinki.fi on listannut jo yli 100 kestävästi toimivaa paikallista palvelua, ja me olemme yksi niistä! Vastuullista ja kestävää luontomatkailua voi tehdä myös kaupungissa! Lue lisää (myhelsinki.fi).

 

 

Uutisia Sipoonkorvesta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.