Osallistu Perämeren kansallispuiston, Perämeren saarten ja Iin Röytän hoidon ja käytön suunnitteluun

Osallistua voit tästä linkistä millä tahansa internettiin pääsevällä laitteella, osallistujalla ei tarvitse olla Teams-sovellusta. TOsallistua voit kaikille avoimessa Teams live events -tapahtumassa keskiviikkona 21.9.2022 klo 16–18.

Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä kirjallisesti, ja niihin pyritään vastaamaan saman tien. Tilaisuuden muistio tulee jälleen saataville suunnitelman sivuille (metsa.fi).

Sitä odotellessa, voi käydä vielä tunnelmoimassa vuoden 2021 kesää ja syksyä jo aiemmin julkaistusta Perämeren alueen esittelyvideosta. Käy kurkkaamassa video! (Youtu.be). Voit tutustua myös kesällä 2021 tehdyn maptionnaire-kyselyn tuloksiin (pdf, 1,5 Mt).

Perämeren kansallispuiston Selkä-Sarven sauna on jälleen käytössä

(Päivitetty 6.7.2022)
Selkä-Sarven sauna on jälleen käytössä pienen pintaremontin jälkeen. Remontin myötä saunan käyttö muuttuu maksulliseksi, aikuiset 7€ ja lapset 4€. Saunamaksun voi suorittaa Eräluvat.fi-sivustolla. Maksuilla katetaan saunan kuluja. Sauna on saaren kaik­kien kä­vi­jöi­den yh­teis­käy­tös­sä.

Säätilanteen seuranta Perämerellä

(Päivitetty 9.1.2019)
Säätilannetta Perämerellä voi seurata Ilmatieteenlaitoksen sivuilta.

Uutisia Perämereltä

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Piirros tulisijasta. Piirrokseen on merkitty katto, hormi ja irti maasta.

Luontoaiheisia tapahtumia läheltä ja kaukaa

Perhe nuotiolla. Avaa Tapahtumat.luontoon.fi.
(tapahtumat.luontoon.fi)