Ei jatkoa Örön vuokrasopimukselle

(Päivitetty 2.10.2019) 
Metsähallitus ja West Coast Seaservice Oy ovat tänään (1.10.2019) päättäneet, että vuokrasopimusta ei jatketa yhden vuoden jälkeen. Sopimuksessa oli ensimmäisen vuoden jälkeen neljän vuoden jatkomahdollisuus, jota ei nyt käytetä.
Örön käyntimäärä oli tänä kesänä 21 000- 23 000 välillä, lopullinen määrä selviää kauden loputtua. West Coast Seaservice Oy Ltd ja Metsähallitus kiittävät kaikkia Örön kävijöitä ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kaudesta 2019!

Liikennöinti Öröhön jatkuu syyskuulle

(Päivitetty 1.8.2019)
Öröhön pääsee päivittäin 25.8. asti. Lauantaina 31.8. ja syyskuussa kuljetuksia on lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisää (www.wilsoncharter.fi)

Taidenäyttely Örön saarella 30.6.–31.8.2019

(Päivitetty 4.7.2019)

Örön residenssi ÖRES järjestää ensimmäisen ryhmänäyttelynsä Örössä kesällä 2019. Näyttelyyn osallistuu joukko kotimaisia nykytaiteilijoita, jotka ovat työskennelleet Örön residenssissä viime vuosien aikana. Esillä on monipuolinen kattaus niin valokuva- ja installaatiotaidetta kuin video- ja äänitaidettakin. Teokset sijoittuvat saaren moniin tiloihin: tyhjillään oleviin rakennuksiin, bunkkereihin sekä luontoympäristöön. Näyttelyn teoksista muodostuu saarta kiertävä opastein merkitty kävelyreitti. Lisää

Saaristomeren kansallispuiston kuulumiset

Tutustu myös Saaristomeren ajankohtaista -sivulla Saaristomeren muihin tapahtumiin ja uutisiin.

Tapahtumia Örön linnakesaarella

Tapahtumat on hetkellisesti pois käytöstä.