Örön uusi yrittäjä

Örön yrittäjäksi on valittu West Coast Sea Service Oy Ltd (www.wcss.fi)

(Päivitetty 8.3.2019)

 

Öröstä esitettyjä kysymyksiä vastauksineen

(Päivitetty 5.2.2019)
Metsähallituksen vastauksia koskien hakuilmoitusta Örön saarelle haettavasta yrittäjästä. (Pdf 799 kt)

 

Örön saarelle haetaan yrittäjää - Monipuolinen luontomatkailukokonaisuus tarjolla

(Päivitetty 10.1.2019)
Saaristomeren kansallispuistossa sijaitsevalle Örön saarelle haetaan yrittäjää vastamaan vierasvene-, ravintola ja majoituspalveluista. Örö sijaitsee Kemiönsaaren edustalla, noin puolen tunnin venematkan päässä Kasnäsin vierasvenesatamasta. Örön saarelle tehtiin noin 30 000 käyntiä vuonna 2018. 

”Tarjolla on korkealuokkainen ja monipuolinen luontomatkailukohde. Saaressa on 70-paikkainen vierasvenesatama, ja laadukkaat ravintola-, sauna- ja majoitustilat.  Ne yhdistettynä saaren sotilashistoriallisiin nähtävyyksiin ja ainutlaatuiseen luontoon luovat mahtavat puitteet, jossa on paljon mahdollisuuksia yrittäjälle ” sanoo aluejohtaja Henrik Jansson Metsähallituksesta.

Yrittäjältä edellytetään toimivaa palvelukonseptia, aiempaa kokemusta vastaavasta liiketoiminnasta saaristossa ja sitoutumista kestävän luontomatkailun periaatteisiin. Lue koko tiedote.

Lisätietoja

Örö on vaipunut talviuneen

(Päivitetty 15.11.2018)
Saarella ei ole palvelua talven aikana. Laitureihin saa kuitenkin rantautua sekä liikkua omatoimisesti saaren poluilla ja teillä. Lisätietoa saaresta: rannikko(at)metsa.fi tai 0206 39 4620.

Örön saarelle liikennöidään nyt päivittäin

(Päivitetty 28.5.2016)

Tästä päivästä lähtien Örön saarelle liikennöidään päivittäin (www.örö.fi). Monet matkanjärjestäjät järjestävät myös päiväretkiä. Voit myös saapua omalla veneellä tai kajakilla. Lue lisää palveluista Örössä toimivien yrittäjien yhteiseltä Örö -verkkosivustolta (www.örö.fi).

Saaristomeren kansallispuiston kuulumiset

Tustustu myös Saaristomeren ajankohtaista -sivulla Saaristomeren muihin tapahtumiin ja uutisiin.

Tapahtumia Örön linnakesaarella

Tapahtumat on hetkellisesti pois käytöstä.

www.ilmatieteenlaitos.fiTarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä autiotupien ja kämppien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tarkista voimassa olevat varoitukset (ilmatieteenlaitos.fi).