Nammalakuru, varaustupa

Varaustupa, 12 hlö. 

Varaukset    

Pallastunturin luontokeskus puh. 0206 39 7930 ja Tunturi-Lapin luontokeskus puh. 0206 39 7950. Varausehdot Nammalakurun varaustuvalleKatso avaintennoutopaikat.

Varaustupa on tarkoitettu jalkaisin, hiihtäen tai muulla tavoin omin voimin liikkuville. Tupaa saavat käyttää petipaikan varanneet 1–2 vrk ajan. Varaustupien käyttö matkailun liiketoiminnassa on sallittua vain Metsähallituksen luvalla.

Varauksia vuodelle 2019 voi tehdä 2.5.2018 klo 9:00 alkaen.

Omatoimisen retkeilijän petipaikkavaraus yöksi tai kahdeksi yhteismajoituksessa varaustuvalla. Tupa sijaitsee Hetta-Pallas -reitin varrella 42 km Hetasta ja 13 km Pallakselta.

   

Sijainti

Länsi-Lappi, Enontekiön kunta (www.enontekio.fi), Pallas-Yllästunturin kansallispuisto

Nammalakuru varaustupa, tuvan koordinaatit: Euref-Fin (~ WGS84) lat: 68° 07.7802' lon: 24° 03.3675'  ETRS-TM35FIN: N: 7560239 E: 377659
 

Tupa sijaitsee Hetta-Pallas -reitin varrella 42 km Hetasta ja 13 km Pallakselta.

 
Kartat

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kartat
Retkikartta.fi

 

Hinta

12 €/yö/hlö (sis 10 % alv).

 
Avaimet

Avaimet voi noutaa Pallastunturin luontokeskuksesta tai Tunturi-Lapin luontokeskuksesta.    

 

Varustus

Kamiina, kaasuliesi, kuivakäymälä ja puuvarasto. Välttämättömät keittoastiat (kattila, paistinpannu, kahvipannu). Kerrossängyt, joissa patjat, tyynyt ja huovat. Huom! Ota petivaatteiden suojaksi sisäpussi tai lakanat ja tyynyliina!

 

Huomaathan, että mökin lämpiäminen vie aikansa.

 

Huomautukset

Ruuhkahuippuja ovat pääsiäinen ja ruska-aika.

Tupaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Rakennuksen toisessa osassa on autiotupa /20 hlö.

Ota retkelle mukaan riittävä varustus: lämmintä vaatetta, eväitä, kartta, kompassi, suunnistustaito ja tulentekovälineet. Sumu tai myrsky voi yllättää muutamassa tunnissa. Ota mukaan myös omaa wc-paperia.

Matkapuhelimien kuuluvuus

 

Jätehuolto

Metsähallitus noudattaa roskattoman retkeilyn periaatteita ja retkeilijöiden odotetaan vievän omat roskansa pois maastosta. Ekopisteet löytyvät Yllästunturin, Pallastunturin ja Tunturi-Lapin luontokeskuksissa. Lue lisää roskattomasta retkeilystä.

 

Huollosta vastaava

Metsähallitus, Lapin Luontopalvelut. Lisätietoja Pallastunturin luontokeskus, puh. 0206 39 7930 ja Tunturi-Lapin luontokeskus, puh. 0206 39 7950.

 

 

Varausehdot

Lue tupien varausehdot.

Katso varauskalenteria 

Näet Hetta-Pallas -reitin varrella sijaitsevien tupien varaustilanteen eraluvat.fi -verkkokaupasta (verkkokauppa.eraluvat.fi) etukäteen. Varaus tehdään annetun yhteystiedon kautta.