Saapuminen Langinkoskelle

14.7.2021
Ruohikko- tai metsäpalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Langinkosken luonnonsuojelualue sijaitsee Helsinki - Virolahti -tien (valtatie 7) eteläpuolella Kotkan kaupungissa, Kymijoen itäisen päähaaran suistossa. Langinkoskelle on Helsingistä matkaa 130 km ja Kouvolasta 53 km.

Bussilla Langinkoskelle

Kotkasta päin paikallislinjat 12, 13, 14 ja 15 kulkevat Langinkoskentietä pitkin. Lähin pysäkki on sillasta noin 150 metriä itään mäen päällä, ammattikorkeakoulun kohdalla. Aikataulut voi tarkistaa Kotkan kaupungin sivuilta (kotkanaikataulut.fi).

Junalla Langinkoskelle

Kouvolan ja Kotkan välillä kulkeva taajamajuna (vr.fi) pysähtyy Paimenportin asemalla, josta on 2,2 km kävelymatka Langinkosken luonnonsuojelualueelle.

Autolla Langinkoskelle

Langinkosken pysäköintialueet sijaitsevat Keisarinmajantien (Kotka) päädyssä sekä Langinkoskentien (Kotka) varressa.

Huomioithan, että alueella ei ole merkittyjä reittejä, mutta siellä risteilee paljon polkuja. Pääreitit kulkevat pysäköintialueiden ohitse.