Kuusiston piispanlinnan rauniot sijaitsevat Turunväylän (valtatie 1) eteläpuolella Saariston Rengastien kupeessa. Kuusiston rauniolinnaan on matkaa Kaarinan keskustasta 9 km, Turusta 17 km ja Helsingistä 169 km.

Tekemistä ja näkemistä

Vieraile Kuusiston piispanlinnan raunioilla.

Bussilla Kuusiston piispanlinnaan

Turun suunnasta Föli (foli.fi) eli Turun seudun joukkoliikenne ulottuu arkipäivisin linnanraunioiden pysäköintialueelle asti.  Tästä kävellään linnanraunioille noin 700 m.   

Turusta linjalla (vainionliikenne.fi) 801/27.A ja 27.2 pääsee pysäkille (nro 6213) Saaristotien ja Linnanrauniontien risteykseen. Tästä risteyksestä, Linnanrauniontien varrelta vaihdetaan Kaarinan sisäisen liikenteen linjalle K2, jonka päätepysäkkinä on Kuusiston kartanon pysäköintialue (Linnanrauniontie  577, Kaarina). Tästä kävellään linnanraunioille noin 700 m. Huomioithan, että K2 (foli.fi) liikennöi vain arkipäivisin.

Turkuun päin mennessä Saaristotien pysäkin numero on 6214.

Autolla Kuusiston piispanlinnaan

Kuusiston piispanlinnan raunioiden osoite on Linnanrauniontie 633, Kaarina. Pysäköintialueelle ei ole osoitetta, mutta se sijaitsee Linnanrauniontien vasemmalla puolella 7,5 km päässä Saaristotien risteyksestä. Kävelymatkaa pysäköintialueelta linnanraunioille kertyy 700 m.

Veneellä Kuusiston piispanlinnaan

Linnanraunioille pääsee veneellä. Laituri sijaitsee pohjoisrannalla ja sen edustalla on syvyyttä noin kaksi metriä. Laiturin koordinaatit: N 60° 06.50' E 22° 18,7', WGS 84.

Pyörällä Kuusiston piispanlinnaan

Saariston Rengastieltä on vain lyhyt poikkeama linnanraunioille. Helsinki - Turku -tieltä (seututie 110) käännytään Kaarinassa Saaristotielle (nro 180). Kahden kilometrin jälkeen käännytään vasemmalle Linnanrauniontielle, jota pitkin jatketaan 8,2 km linnanraunioille.