Saapuminen Kajaanin rauniolinnaan

2.3.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet..

""

Kajaanin keskustassa, Brahenkadun (Brahenkatu 1) itäpäässä on kaupungin pysäköintialue, josta puiston läpi vievää kävelytietä ja -siltaa myöten pääsee noin 300 metrin päässä sijaitsevalle rauniolinnalle. Lähin rautatieasema ja lentokenttä ovat Kajaanissa. 

Tekemistä ja näkemistä

Vieraile Kajaanin rauniolinnassa.

Bussilla Kajaanin linnaan

Kajaaniin liikennöi useita busseja Oulun, Kuopion ja Joensuun suunnilta. Katso aikataulut Matkahuollon sivuilta (matkahuolto.fi).

Turistibusseille on varattu ilmainen pysäköintialue Brahenkatu 3:n edestä. 

Junalla Kajaaniin

Kajaanin rautatieasema (vr.fi) sijaitsee vajaan 2 kilometrin päässä Kajaanin linnasta. 

Lentäen Kajaaniin

Lähin lentoasema (finavia.fi) sijaitsee Paltaniemen kylässä noin 8 kilometrin päässä Kajaanin keskustasta. Jatkokuljetukset lentoasemalta Kajaanin keskustaan Matkahuollon sivuilta (matkahuolto.fi).

Autolla Kajaanin linnaan

Kajaanin keskustassa, Brahenkadun itäpäässä, osoitteessa Brahenkatu 1, on Kajaanin kaupungin pysäköintialue, josta puiston läpi vievää kävelytietä ja -siltaa myöten pääsee noin 300 metrin päässä sijaitsevalle rauniolinnalle.