Isojärven kansallispuisto sijaitsee Kuhmoinen - Länkipohja -tien (tie nro 3284) itäpuolella. Isojärvelle on Tampereelta matkaa 90 km, Jyväskylästä 90 km ja Lahdesta 100 km.

Retkeilyreiteille

Retkeilyreiteille lähdetään Heretyn tai Kaatvuoren pysäköintialueilta. Lisäksi retken voi aloittaa Huhtalan pysäköintialueelta tai laskemalla kanootin vesille Nokipohjasta. Retkeilyreittien lähtöpisteet.

Bussilla Isojärvelle

Outdoor Express -bussit liikennöivät kesäkaudella Tampereelta Isojärvelle. Bussit kulkevat toukokuusta elokuun loppuun joka kolmas viikonloppu lauantaisin ja sunnuntaisin. Isojärvelle ajetaan yksi meno-paluu kumpanakin viikonlopun päivänä. Bussi lähtee Tampereelta klo 10.15 ja paluukyyti Isojärveltä lähtee klo 17:15. Lähtöpaikkana Tampereella on Tampereen Rautatieaseman edusta. Matkalla on välipysäkki Linnainmaa C/B. Isojärveltä paluukyyti lähtee Heretyn metsäkämpän kahvilan luota.

Huomioithan, että voit myös tulla lauantaina ja palata sunnuntaina. Yövy maastossa tai vaikka Heretyn kämpässä (isojarvioutdoors.fi).

Outdoor Expressin aikataulut ja liput (outdoorexpress.fi).

Henkilöt syövät eväitä järven rannalla.
 

Pääasiassa arkisin liikennöi joitakin vuoroja (matkahuolto.fi) välillä Tampere-Jyväskylä, jotka pysähtyvät valtatie 9:n varressa pysäkillä Länkipohja th. Pysäkiltä on Huhtalan pysäköintialueelle noin 9 km.

Lahti-Jämsä välillä liikennöivillä vuoroilla (matkahuolto.fi) lähinnä puistoa on pysäkki Kuhmoinen, josta on puiston lähimmälle pysäköintialueelle Herettyyn 19 km.

Junalla Tampereelle

Toukukuusta elokuun loppuun joka kolmas viikonloppu on mahdollista saapua ensin junalla Tampereelle ja jatkaa siitä Outdoor Express -bussiyhteydellä (outdoorexpress.fi) Isojärven kansallispuistoon. Outdoor Express lähtee rautatieaseman edestä.

Autolla Isojärvelle

Heretyn pysäköintialue, Kylämäntie 1335, Kuhmoinen (tien nro 3284). Tilaa noin 60 autolle. Kansallispuiston opasteet ohjaavat pysäköintialueelle pohjoisesta Länkipohjasta tieltä nro 9 ja etelästä Kuhmoisista tieltä nro 24. Pysäköintialue on käytössä myös talvisin.

Kaatvuoren pysäköintialue, Huhtalantie, Kuhmoinen. Kuljettava Huhtalantien kautta. Tilaa noin 25 autolle. Huhtalantietä ei aurata talvisin. 

Huhtalan pysäköintialue, Huhtalantie, Kuhmoinen. Tilaa noin 10 autolle. Huhtalantietä ei aurata talvisin.

Nokipohjan pysäköintialue, veneenlaskupaikka, Nokiniementie 48, Kuhmoinen. Tilaa noin 15 autolle. Tietä ei aurata talvisin.

Huomioithan, että kansallispuiston metsäautotiet on suljettu puomein.

Kuljetuspalvelut Isojärvelle

Kuhmoisissa on taksiasema, mutta Länkipohjan suunnasta taksi on syytä varata etukäteen.

Osa yhteistyötahoista tarjoaa myös kuljetuspalveluita kansallispuistoon.