Isojärven kansallispuisto sijaitsee Kuhmoinen - Länkipohja -tien (tie nro 3284) itäpuolella. Isojärvelle on Tampereelta matkaa 90 km, Jyväskylästä 90 km ja Lahdesta 100 km.

Retkeilyreiteille

Retkeilyreiteille lähdetään Heretyn tai Kaatvuoren pysäköintialueilta. Lisäksi retken voi aloittaa Huhtalan pysäköintialueelta tai laskemalla kanootin vesille Nokipohjasta. Retkeilyreittien lähtöpisteet.

Autolla Isojärvelle

Heretyn pysäköintialue, Kylämäntie 1335, Kuhmoinen (tien nro 3284). Tilaa noin 60 autolle. Kansallispuiston opasteet ohjaavat pysäköintialueelle pohjoisesta Länkipohjasta tieltä nro 9 ja etelästä Kuhmoisista tieltä nro 24. Pysäköintialue on käytössä myös talvisin.

Kaatvuoren pysäköintialue, Huhtalantie, Kuhmoinen. Kuljettava Huhtalantien kautta. Tilaa noin 25 autolle. Huhtalantietä ei aurata talvisin. 

Huhtalan pysäköintialue, Huhtalantie, Kuhmoinen. Tilaa noin 10 autolle. Huhtalantietä ei aurata talvisin.

Nokipohjan pysäköintialue, veneenlaskupaikka, Nokiniementie 48, Kuhmoinen. Tilaa noin 15 autolle. Tietä ei aurata talvisin.

Huomioithan, että kansallispuiston metsäautotiet on suljettu puomein.

Bussilla Isojärvelle

Alueelle ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla. Pääasiassa arkisin liikennöi joitakin vuoroja (matkahuolto.fi) välillä Tampere-Jyväskylä, jotka pysähtyvät valtatie 9:n varressa pysäkillä Länkipohja th. Pysäkiltä on Huhtalan pysäköintialueelle noin 9 km.

Lahti-Jämsä välillä liikennöivillä vuoroilla (matkahuolto.fi) lähinnä puistoa on pysäkki Kuhmoinen, josta on puiston lähimmälle pysäköintialueelle Herettyyn 19 km.

Kuljetuspalvelut Isojärvelle

Kuhmoisissa on taksiasema, mutta Länkipohjan suunnasta taksi on syytä varata etukäteen.

Osa yhteistyötahoista tarjoaa myös kuljetuspalveluita kansallispuistoon.