Teijon kansallispuiston varauskota, hirsikota

Hirsikota, tilaa noin 50 hengen ryhmälle, max. 70 henkeä.    

Varaukset

Varaukset Teijon luontokeskukselle. Varauksen voi tehdä myös puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakkaan on oltava täysi-ikäinen. Varausehdot Teijon varauskodalle. Katso avaintennoutopaikat.

Sijainti, kartat ja yleiskuvaus

Etelä-Suomi, Salo (www.salo.fi), Teijon kansallispuisto.

Teijon varauskota. Kuva: Anne Muuri
Teijon kansallispuiston varauskota sijaitsee Matildanjärven pohjoispuolella, lähellä Vicksbäckinlahtea, noin 70 metriä rannasta. Lähin pysäköintialue on Mikkossuon pysäköintialue, joka sijaitsee 700 m kodasta. Tarvittaessa huoltoajo, opas varusteineen sekä ruokatoimittajat voivat ajaa kodalle asti.

Teijon varauskota, koordinaatit: Euref-Fin (~ WGS84) lat: 60° 13,049' lon: 22° 56,141' ETRS-TM35FIN: N: 6682567 E: 274887

Teijon kansallispuiston kartta

Teijon kansallispuiston ulkoilukartta 1:25 000 

Retkikartta.fi

 
 

Hinta ja varaukset

Kodan vuokrahinnat: 3h/150€, 8h/190€, vrk tai ilta 290€.

Teijon varauskota. Kuva: Anne Muuri

Avainten nouto Teijon luontokeskuksesta. Maksu suoritetaan viimeistään avainta noudettaessa.

 

Varustus

Kotakeittiö, seinustoilla penkit ja lampaantaljat, puulattia. Pihalla kuivakäymälä ja puuliiteri. Ei vesipistettä eikä sähköä. Lyhtyjä (asiakas tuo kynttilät).

Huom. Ei astioita valmiina.
 

 

Huomautukset

Kotaan saa tuoda lemmikkieläimiä.

Tupakointi sisällä on kielletty.

Matkapuhelimien kuuluvuus

 

Ajo-ohje ja julkiset kulkuneuvo

Kodalle pääsee ajamalla auton Mikkossuontien pysäköintialueelle (Teijolta päin tultaessa metsätie vasemmalle juuri ennen Mathildedalin kylää, tai Mathildedalista päin tultaessa heti kylän jälkeen oikealle), josta kävellään 700 metrin loppumatka.

Kuva: Anne Muuri

Hyvä reittisuunnitelma on myös aloittaa retki luontokeskukselta ja patikoida kodalle 2,3 kilometriä polkua pitkin.

Vainion liikenne (www.vainionliikenne.fi) liikennöi sivuten Teijon kansallispuistoa. Lähin pysäkki on Mathildedalin kylässä 2 km:n päässä.Varsinkin koulujen loma-aikoina vuoroja on vähän.

 
Jätehuolto

Teijon kansallispuistossa toteutetaan roskatonta retkeilyä, joten kodalla ei ole jätteiden keräysastioita. Jätehuolto on omatoiminen: retkeilijä ottaa vastuun omista jätteistään viemällä ne pois maastosta Matildanjärven pysäköintialueen lajittelupisteeseen tai kuljettaa itse pois. Kuivakäymälään voi jättää kompostoituvat biojätteet ja tulisijassa polttaa palavat jätteet. Lue lisää roskattomasta retkeilystä.

Kodalle ei myöskään saa jättää esimerkiksi kynttilöitä, kahvia, sokeria tms. seuraavia käyttäjiä varten. Kaikki itse tuodut tavarat ja tarvikkeet pitää viedä pois, jotta kota pysyy siistissä kunnossa.
 

 

Huollosta vastaava

Teijon kansallispuiston luontokeskuksen yrittäjä, p. +358 (0)44 330 0082.

 

 

Varausehdot

Lue tupien varausehdot.

Retkikartta.fi