Koe kolme Helsingin saarta yhdellä lipulla: Vallisaari, Lonna ja Suomenlinna

Saaristoelämys helposti vesibussilla! Tule kokemaan merifiilis ja ainutlaatuiset Vallisaari, Suomenlinna ja Lonna Kauppatorilta FRS Finlandin kyydillä. 

Lähtölaiturina toimii Lyypekinlaituri Vanhan kauppahallin edessä (osoite: Eteläranta, 00130 Helsinki), sekä Kalasataman Parrulaituri (huom! pienempi alus operoi saarten välillä Kalasatamasta ja takaisin harvemmalla aikataululla, kuin Kauppatorin linja). Voit myös saapua ja lähteä eri pisteistä.

Yhden päivän aikana voit matkustaa mielesi mukaan saarelta toiselle samalla lipulla, tai nauttia saaristosta ja merimatkasta pidempään, ja tulla Kauppatorin kautta takaisin ja palata eri vesibussilla saarelle. Miltä kuulostaisi Vallisaaressa luontoretken jälkeinen viilentyminen Kustaanmiekan terassilla? Tai vilvoittava sauna Lonnassa? Tai kierros Suomenlinnassa maailmanperintökohteen monien palveluiden parissa viihtyen? 

Lisätietoja

Vallisaareen tulevat ja lähtevät linjat ovat: Rengaslinja Suomenlinnaan, Lonnaan ja Kalasatamaan sekä Vesibussiliikenne Kauppatorille. Rengaslinja liikennöi Luotsipihan laiturille. Kauppatorin vesibussiliikenne liikennöi sekä Luotsipihan laiturille että Torpedolahden laiturille.