Maastosta

(päivitetty 25.3.2019) Huomioithan että Niilanpäältä ja Luulammelta Rautulammelle johtavia latuja ei kunnosteta enää tänä keväänä turvallisuussyistä Rautulammen päivätuvan palon takia. Muut ladut huolletaan suunnitellusti, joten hiihdettävää alueella riittää.

(päivitetty 20.3.2019)
Rautulammen päivätupa Urho Kekkosen kansallispuistossa Sodankylässä on palanut sunnuntain, 17.3.-18.3.,  ja maanantain välisenä yönä. Rautulampi oli keskeinen tupa Saariselän-Kiilopään alueella. Alueella liikkujien tulee huomioida, ettei Rautulammella nyt ole levähdys- ja suojapaikkaa esimerkiksi huonon kelin sattuessa. Lue lisää uutisesta.

Maastokuulumisia ja valokuvia ajankohtaisista asioista voi käydä katsomassa myös www.facebook.com/ukpuisto -sivultamme. Sivuun tutustuminen ei vaadi sisäänkirjautumista.

Muuta

  • Jos olet kadottanut tai unohtanut Saariselän retkeilyalueelle jotain, ota yhteyttä Saariselän palvelupiste Kiehiseen. Joissakin tapauksissa meillä voi olla niistä tietoa.

Moottorikelkkailija huomio!

Saariselkä-Ivalo moottorikelkkauran läheisyydessä rakennetaan uutta voimalinjaa.  Kelkkailijoita kehoitetaan noudattamaan niitä varoituksia, joita on uran varteen laitettu ja muutenkin erityistä varovaisuutta. 

Lisätietoja

  • Markku Välitalo, puh. 0400-214 068, email markku.valitalo(at)metsa.fi

Katso säätilannetta

Kelikameran kuvaa paikasta Saariselkä, Inari
(www.liikennetilanne.liikennevirasto.fi)