Ajankohtaista Kanavuorella

4.2.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Uutisia Kanavuorelta

Portaiden rakennustyöt alkavat 28.4.2020

Työmies poraa kallioon reikää. Taustalla metsää.

(Päivitetty 27.4.2020)

Portaiden ja kaiteiden uusiminen Kanavuoren reitillä alkaa tiistaina 28.4. Polulla liikkuvia kehotetaan erityiseen varovaisuuteen. Pahoittelemme rakennustöistä aiheutuvaa haittaa. Työ valmistuu arviolta kesäkuuhun mennessä. #Keskimaa #Iloauttaa

Kanavuoren luontopolkua kunnostetaan Osuuskauppa Keskimaan lahjoitusvaroilla

(Päivitetty 9.3.2020)

Keskimaan Ilo auttaa -kampanjassa Osuuskauppa Keskimaa lahjoittaa vuosittain euron per asiakasomistaja johonkin hyvään tarkoitukseen. Vuonna 2019 asiakasomistajat pääsivät äänestämään lahjoituskohdetta. Eniten ääniä kohdistui ehdotuksiin "kunnostetaan maakunnan ulkoilureittejä" ja "kunnostetaan leikkipuistoja ja -alueita". Kanavuoren luontopolku valikoitui kunnostettavaksi reitiksi, jolle osoitettiin 20 000 euroa portaiden uusimiseksi. Summalla saadaan hankittua materiaalit ja Jyväskylän liikuntapalvelut hoitaa portaiden rakentamisen. Kunnostustyöt toteutetaan kesällä 2020.