Kalkinpolttajanpolun varteen rakenteilla kaksi parkkipaikkaa

(Päivitetty 13.9.2019)
Metsähallitus rakennuttaa kaksi parkkipaikkaa Kalkkiuunintien varteen palvelemaan Kalkinpolttajanpolun kävijöitä. Rakentaminen käynnistyi 13.9 ja urakat valmistuvat viikolla 42, jonka jälkeen alueet ovat kävijöiden käytettävissä. Autopaikkoja tulee yhteensä 20. Parkkipaikkojen osoitteet ovat Kalkkiuunintie 8 ja 12.  
 

Metsämessut 2019 Sipoonkorvessa!

(Päivitetty 27.8.2019)

Sipoonkorven luontoyrittäjät polkaisevat jälleen Metsämessut 2019 pystyyn lauantaina 31.8.2019 alkaen klo 14 Sipoonkorven kansallispuistossa Bergströmin torpalla. Samalla vietetään myös Nuku Yö Ulkona- tapahtumaa ja juhlitaan Suomen luonnon päivää.

Lue lisää (www.sipoonature.com) ja tapahtuman fb-sivu

Uusi esteetön reitti

(Päivitetty 2.7.2019)

Sipoonkorvessa on valmistunut Tasakalliontien pysäköintipaikalta Storträskille vaativa esteetön reitti. Storträskillä on uusi keittokatos, kuivakäymälä ja liiteri. Esteettömän wc:n viimeistelyt ovat käynnissä ja sekin on valmis käyttöön lähiviikkoina. Katso kartta (julkaisut.metsa.fi)

Metsähallitus kehittää Sipoonkorven kansallispuiston retkeilypalveluita

(Päivitetty 7.6.2019)

Sipoonkorven kansallispuistossa on meneillään työntäyteinen vuosi, kun retkeilijöiden palveluja kohennetaan monin paikoin. Tämän ja ensi vuoden aikana kunnostetaan muun muassa polkureitistöjä, opastusta ja tulipaikkoja sekä rakennetaan uusia pysäköintipaikkoja. Lue koko uutinen.

Bergströmin torpan kaivo on toistaiseksi pois käytöstä 

(Päivitetty 13.9.2018)

Bergströmin torpan kaivo on toistaiseksi pois käytöstä ilkivallan vuoksi. Kaivon kansi korjataan, ja veden laatu testataan ennen kaivon uutta käyttöönottoa.

www.ilmatieteenlaitos.fiTarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä autiotupien ja kämppien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tarkista voimassa olevat varoitukset (ilmatieteenlaitos.fi).