Ajankohtaista Oulangan luontokeskuksessa

Liikasenvaarantiellä kunnostustyöt käynnissä

(Päivitetty 6.7.2016)
Oulangan luontokeskukselle menevää Liikasenvaarantietä välillä Käylä - Oulankajoen silta (13 km) kunnostetaan parhaillaan elokuussa tehtävää asfaltointia varten.

Tielle on ajettu mursketta ja nopeusrajoituksia 20-30 km/h on hyvä noudattaa. Tietyöstä johtuvat pysäytykset ovat mahdollisia. 
Päällystys- ja merkintätyöt Liikasenvaarantiellä kestävät syyskuun loppuun 2019 asti. Tien kunnostuksesta vastaavat Destia Oy ja GRK Infra Oy.
Lisätietoja saa luontokeskuksen asiakaspalvelusta soittamalla numeroon 0206 39 6850.

Lue Ely-keskuksen tiedote (www.ely-keskus.fi).

Sähköpostilista Oulangan ystäville

(Päivitetty 28.3.2016)
Oulangan kansallispuiston ystäville on perustettu uusi sähköpostilista "Oulangan ystävät". Listalla tiedotetaan kansallispuiston ja Oulangan luontokeskuksen ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista noin kerran kuukaudessa. Sähköpostilistaa ylläpitää Oulangan luontokeskuksen asiakaspalvelupiste ja listalla olevia osoitteita ei luovuteta ulkopuolisille. Listalle voi liittyä lähettämällä oman nimensä ja sähköpostiosoitteensa osoitteeseen oulanka(at)metsa.fi ja listalta voi erota koska tahansa lähettämällä eropyynnön samaan osoitteeseen.

Lista on kätevä tapa pysyä ajantasalla esimerkiksi Oulangan kansallispuiston tulevista tapahtumista. Kuulemisiin!

www.ilmatieteenlaitos.fiTarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä autiotupien ja kämppien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tarkista voimassa olevat varoitukset (ilmatieteenlaitos.fi).

Tapahtumat.luontoon.fi

Metsäjoogaa Pyhä-Luostolla. Kuva: Anna Pakkanen.

Löydä luontoaiheisia tapahtumia läheltäsi ja kaukaa: Tapahtumat.luontoon.fi.