Evon leirialueen vesinäytteet on tutkittu

(Päivitetty 27.6.2019, 1.7.2019)
Evon leirialueen kaivovedet on tutkittu ja ne täyttävät talousvedelle asetetut laatuvaatimukset. Niemisjärven kaivo on toistaiseksi käyttökiellossa korjaustyön johdosta. Onnin majan ja Mustajärven kaivot ovat yhä käyttökiellossa. Vettä voi hakea lähellä sijaitsevasta Evokeskuksesta.

Lapsiperheet viihtyvät Evolla

(Päivitetty 1.4.2019)
Luonnon kokeminen ja yhdessä olo oman seurueen kanssa on tärkeimpiä syitä saapua Evolle. Tutustu juuri ilmestyneeseen kävijätutkimuksen tiivistelmään (julkaisut.metsa.fi). 

Evon teitä sorastetaan

(Päivitetty 11.9.2019)
Neljännes Evon yli 200 kilometriä käsittävästä tieverkosta hoitosorastetaan. Työt aloitettiin syksyllä 2017 ja ne jakautuvat useammalle vuodelle.

Niemisjärven kioskiin ei ole löydetty toimijaa

(Päivitetty 03.5.2019)
Metsähallitus Luontopalvelut haki toimijaa Niemisjärven kioskiin kesäsesongille 2018 tuloksetta. Tästä syystä caravanpaikkoja tai veneitä ei ole mahdollista vuokrata tänäkään vuonna 2019. Kalastusluvat on hyvä ostaa etukäteen eräluvat.fi palvelusta. Kalanistutusta tehdään normaalisti alueella. 

www.ilmatieteenlaitos.fiTarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla sekä autiotupien ja kämppien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tarkista voimassa olevat varoitukset (ilmatieteenlaitos.fi).

  Evon retkeilyalue

  @Luontoonfi #evonretkeilyalue