Ajankohtaista Etelä-Sydänmaalla

4.2.2021
Koronaviruksen takia luonnossakin on syytä pitää turvavälit ja noudattaa erityistä käsihygieniaa mm. tuvilla, tulentekopaikoilla ja huussikäyntien jälkeen. Metsähallituksen linjauksia ja ohjeita päivitetään, kun yleiset koronaohjeet tarkentuvat. Ks. tilanne sivultamme www.luontoon.fi/koronavirusohjeet.

Raate- ja Kuivajärven vuokratuvilla on tehty kevään kunniaksi pientä pintaremonttia

(Päivitetty 29.5.2020)
Raate- ja Kuivajärven vuokratuvilla on sisustus pistetty uusiksi. Kalusteet kiiltävät kummassakin paikassa ja petivaatteet loistavat valkoisuuttaan. Tämän lisäksi Raatejärvelle on viety kaasuliesi, ruokailuvälineistöä ja verhot. Kuivajärvellä tupaa komistaa vuolukivitakka ja upouusi kaasuliesi uunilla varustettuna. Maalattiinpa siellä pisteenä iin päälle vielä lattiat sekä tuvasta että saunasta. Rattoisia mökkireissuja, olkaahan kuin kotonanne! 

 

 

 

 

 

Uutisia Etelä-Sydänmaalta

Tarkista varoitukset

Metsä- ja ruohikkopalovaroituksen (ilmatieteenlaitos.fi) aikana tulenteko on sallittu vain hormillisilla, katetuilla tulentekopaikoilla ja tupien tulisijoissa erityistä varovaisuutta noudattaen. Sytyttäjä vastaa aina tulenteon turvallisuudesta. Huomaathan, että tulenteko voidaan kieltää paikkakohtaisesti.

Tulentekopaikoilla joukolla tulistelu lisää koronaviruksen tartuntavaaraa. Katso koronavirusohjeet retkeilijälle.