Luontoon.fi uutiset

Pohjois-Pohjanmaan luontokeskusten asiakaspalvelupisteet ovat kiinni koronatilanteen vuoksi

Syötteen, Liminganlahden ja Oulangan luontokeskusten asiakaspalvelupisteet ovat kiinni maakunnan koronatilanteen vuoksi.

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä totesi lauantaina 28.11.2020 Pohjois-Pohjanmaan olevan koronatilanteen leviämisvaiheessa. Alueella tarvitaan toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Muun muassa Oulun kaupunki on ilmoittanut sulkevansa lukuisia kaupungin tiloja ja toimintoja seuraaviksi viikoiksi.

Tilanteen pysyttyä samana päätettiin kiinnioloa jatkaa.

Metsähallituksen Luontopalvelut siirtää Liminganlahden, Syötteen ja Oulangan kansallispuistojen asiakasneuvonnan sähköisten palvelujen puolelle. Luontokeskusten asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostin tai netin kautta. Retkivinkkejä ja ajankohtaista tietoa on tarjolla luontoon.fi-nettisivustolla ja kansallispuistojen ja muiden retkikohteiden Facebook-tileillä.

Oulangan luontokeskus on kiinni toistaiseksi.

Syötteen luontokeskuksen asiakasneuvontapiste on suljettuna toistaiseksi. Syötteen asiakasneuvonta palvelee sähköpostitse ja puhelimitse arkipäivisin klo 10-16.
Luontokeskuksen yhteydessä toimiva kahvila Korppi on avoinna joka päivä kello 10-16, paitsi joulunpyhinä 24.-26.12.2020 suljettuna.

Liminganlahden luontokeskus on suljettu toistaiseksi. Samassa rakennuksessa toimiva Hotelli-ravintola Liminganlahti on suljettuna kiinni 20.12.2020-22.1.2021 (avoinna vain tilausryhmille).

Pohjois-Pohjanmaan kansallispuistot ja muut retkikohteet ovat luonnollisesti vapaasti vierailtavissa, eikä kohteiden palvelurakenteita maastossa ole suljettu.

Lisätietoja: