Uutiset

Takaisin

Mettänväki laajentaa Yllästunturin luontokeskus Kellokkaaseen

28.2.2019

Yllästunturin luontokeskus Kellokas saa uuden ravintolayrittäjän, joka loihtii myös muuta ohjelmaa seitsemän tunturin kupeelle.

Levillä jo useamman vuoden toiminut matkailualanyritys Mettänväki on tehnyt sopimuksen Metsähallituksen kanssa Luontokeskus Kellokkaassa sijaitsevasta ravintolasta. Ravintolan lisäksi Kellokkaaseen tulee Mettänväen sekä muiden toimijoiden ohjelmapalveluita sekä välinevuokraamo.

Yllästunturin luontokeskus Kellokkaan ravintolan terassilta on huimat näkymät kansallispuistoon. Kuva: Timo Karinen.

Ravintola Hallassa menu vaihtuu vuodenajan mukaan

Mettänväen ravintola Halla avaa ovensa kesäkuussa. Halla tarjoaa lounaspöydän lisäksi Vuodenaika a la carte -menun. Menussa vaikuttavat eri vuodenaikojen sadosta syntyvät maut, unohtamatta alueen raaka-aineita kuten poroa ja kalaa. Ravintolapalveluiden lisäksi Hallasta saa päivittäin käsinleivottuja leivonnaisia, myös gluteenittomana. Ravintolassa palvelee lisäksi Halla-catering, joka tuo herkut loma-asunnoille ja erilaisiin tilaisuuksiin. Cateringyksikkö palvelee asiakkaitaan myös tulilla.

Mettänväen kanssa metsään

Mettänväki aloittaa myös ohjatut ympärivuotiset retket kansallispuiston ja Ylläksen alueelle. Mettänväki rakentaa Ylläkselle paintball-kentän ohjattuja pelejä varten. Paintballin lisäksi Mettänväki tarjoaa kesällä melonta-, patikka- ja kalastusohjelmia. Talven tarjontaan kuuluvat lumikenkä-, revontuli- ja pilkkiohjelmat.

Mettänväki on erikoistunut privaattiohjelmien suunnitteluun ja toteutukseen. Ulkomaalaisia matkanjärjestäjiä ja ryhmiä Mettänväki palvelee Arctic Experience nimellä. Mettänväki on lappilainen perheyritys. Mettänväen päätoimialaa ovat VIP-palvelut (catering, hosting, transfer sekä private ohjelmapalvelut), ohjelmapalvelut sekä ravintola- ja cateringpalvelut. Levillä Mettänväellä on Laturavintola Hanhipirtti.

Lisätiedot