Ylä-Murhi, vuokratupa

Vuokratupa, 3 hlö / 20 m², 1h, kylmä eteinen

Varaukset

Lisätiedot: Kolin luontokeskus Ukko, puh. 0206 39 5654. Varausehdot Ylä-Murhin vuokratuvalle. Katso avaintennoutopaikat. Tupiemme varaukset voi tehdä Eräluvat-verkkokaupassa.

Varattavissa ympäri vuoden.

Ylä-Murhin vuokratupa sijaitsee saman nimisen ahon reunalla. Tupa on ollut tilapäisenä majoitustilana kesäisin ahoilla työskenneille heinätyöläisille, eli varustuksena on vain kaikkein välttämättömin. Tupa soveltuu hyvin eräretkeilijälle tai vaeltajalle. Pihapiirissä on yleisessä käytössä oleva tulentekopaikka, telttailualue ja piha-rakennus.
 

Sijainti

Itä-Suomi, Pohjois-Karjala, Lieksa (www.lieksa.fi), Kolin kansallispuisto.

Ylä-Murhi vuokratupa, tuvan koordinaatit: Euref-Fin (~ WGS84) lat: 63° 02.1569' lon: 29° 55.2651'  ETRS-TM35FIN: N: 6992952 E: 647740

Rantatie 121b, 83960 Koli.

Ylä-Murhiin voi tulla Herajärven kierrokselta kahta reittiä, joko poikkeamalla kierrokselta jo Turusenautiolla tai kulkemalla Pitkälammen kautta. Pitkälammen kautta matka on n. 200 metriä pidempi kuin Turusenautiolta toista polkua pitkin. Toisaalta Ylä-Murhissa ei ole vesipaikkaa ja Pitkälammilta matkan varrelta on helppo ottaa keittovedet.
 
Pitkälammelta Ylä-Murhiin on n. 300 m. Turusenautiolta on Ylä-Murhiin n. 1 km. Ala-Murhista Rantatieltä on Ylä-Murhiin n. 400 m.
 
Auton voi kesäaikana jättää Ala-Murhin pihan levikkeelle.
 
Ajo-ohje Kolin kylän kautta: Ajetaan ensin Kolin Satamaan Meriläntietä n. 1 km kohti Loma-Kolia ja käännytään oikealle Rantatielle, jota pitkin satamaan n. 1 km. Kolin Sataman jälkeen jatketaan Rantatietä 11 kilometriä etelään aina Ala-Murhin talon kohdalle. Auton voi kesäaikana jättää Ala-Murhin pihan levikkeelle. Talon kulmalta lähtevää polkua kävellään ylöspäin 400 metriä, ja saavutaan Ylä-Murhin tuvalle.

Julkisilla kulkuneuvoilla: Kolille pääsee kimppataksilla Joensuusta. Kätevä Koli-taksi välillä Koli–Joensuu–Koli kuljettaa matkustajan ovelta ovelle (esimerkiksi Joensuun rautatie- ja lentoasemalta Kolille) likimain julkisen liikenteen taksoilla. Taksi tilataan vuorokautta aiemmin, puh. 0100 9986. Lisätietoja (www.koli.fi).
  

 

 
Kartat Kolin kansallispuiston kartta
 
Kolin retkeily- ja palvelukartta 1:20 000 / 1:50 000
Maastokartta P532, 1:50 000
 
Retkikartta.fi
 
   

Hinta

35 € / vrk (sis. alv.), majoitusvuorokausi klo 14–12, varattavissa ympäri vuoden. Ei yli viikon varauksia.

Avaimet Avainten nouto ja palautus: Kolin luontokeskus Ukko (Ylä-Kolintie 39, 83690 Koli).
 
Varaukset 31.12.2017 asti maksetaan avaimia noudettaessa käteisellä tai maksukortilla luontokeskukseen.  
 

Varustus

Makuupaikat kahdelle kerrossängyssä, yhdelle laverilla, patjat, tyynyt, kamina, kattila, paistinpannu, erillinen kuivakäymälä. Tuvassa on aurinkopaneelivalot ja latausmahdollisuus USB-pistokkeesta. Huomaathan, että mökin lämpiäminen vie aikansa.

Vastuullinen ulkoilija retkeilee roskattomasti eikä jätä jälkiä.
 

Huomautukset

 

Tuvalla ei ole vesipistettä.

Tuvalla ei ole palveluja liikuntaesteisille.

Tupaan saa tuoda lemmikkieläimiä.

Pihapiirissä on yleisessä käytössä oleva tulentekopaikka, telttapaikka ja piha-rakennus.
 

Huollosta vastaava

Metsähallitus, Etelä-Suomen Luontopalvelut, puh. 0206 39 5654.
 

Kuva: Jorma SiitonenKuva: Annukka Aho

Varaustilanne
  • Vapaa
  • Varattu
Varaa

Varausehdot

Lue tupien varausehdot