Uutisarkisto

« Takaisin

Nina Tähti ottaa vetovastuun Petkeljärven retkeilykeskuksesta

12.10.2018

Petkeljärven retkeilykeskuksen toiminnoista vastaa jatkossa Nina Tähti yrityksensä Petkeljärvi Center kautta. Petkeljärven retkeilykeskus sijaitsee Petkeljärven kansallispuiston ytimessä ja tarjoaa matkailijoille majoitusta puistonvartijan majassa, retkeilykeskuksen huoneissa ja caravan- ja leirintäalueella. Retkeilykeskuksessa on myös ravintola, kokoustilat sekä sauna- ja suihkutilat. Metsähallitus omistaa rakennukset, joissa yrittäjä on vuokralla.

"Petkeljärven retkeilykeskuksen huonemajoitus, caravan- ja leirintäalueen palvelut ovat käytössä tänä vuonna lokakuun loppuun saakka. Syyslomaviikolla 12.10.-21.10.2018 retkeilykeskuksen kahvio ja info ovat avoinna päivittäin kello 12-18. Tervetuloa viettämään syyslomaa Petkeljärven ikihonkien keskelle," toivottaa yrittäjä Niina Tähti.

Nina Tähti on työskennellyt Petkeljärven retkeilykeskuksessa tämän kesän aikaisempien yrittäjien Darja ja Jean-François Flognyn työntekijänä. Yhteistyö Flognyjen kanssa jatkuu Petkeljärvellä myös tulevaisuudessa kansainvälisten ryhmämatkojen ja ohjelmapalvelujen kautta.

"Marras- ja joulukuulle myymme ryhmäpaketteja kuten pikkujouluja. Lisäksi Petkeljärven kansallispuistossa vietetään rauhallista joulua ilman lahjakaaosta ja uusi vuosi otetaan vastaan ilman rakettien pauketta. Kansallispuisto on toki avoinna ympäri vuoden ja toivottaa kaikki ulkoilijat tervetulleeksi," kertoo yrittäjä Nina Tähti.

Retkeilijöitä Petkeljärvellä. Kuva: Tiina Hakkarainen.Kuluva vuosi on ollut Petkeljärven kansallispuistossa vilkas. Retkeilykeskuksen laajentuneet aukioloajat ja upea kesä ovat houkutelleet kansallispuistoon patikoijia ja melojia. Petkeljärven kansallispuiston suojaiset järvet tarjoavat loistavat olosuhteet melontaan.

"Elokuun loppuun mennessä Petkeljärven kansallispuistossa on käynyt yli 16 000 retkeilijää. Kasvua edelliseen vuoteen verrattuna on 22 prosenttia", kertoo puistonjohtaja Matti Hovi Metsähallituksesta.

Lisätietoja: