Uutisarkisto

« Takaisin

Metsähallitus vuokraa Raaseporin rauniolinnan ja ympäröivät palvelurakennukset liiketoimintaan

18.10.2017

Metsähallitus etsii vuokralaista (yritys tai yhdistys) organisoimaan toimintaa Raaseporin linnalla.

Vuokrattavaksi tarjotaan ravintolarakennus (160 m²), lipunmyyntirakennus (113,5 m²), varasto (n. 80 m²), Nytorpin tupa (n. 40 m²) ja Raaseporin rauniolinna. Ympäröivälle maa-alueelle on saatavissa käyttöoikeuksia näyttelyihin jne. Raaseporin kesäteatterin alue ei sisälly nyt vuokrattavaan kokonaisuuteen.

Etsimme yritystä tai yhdistystä, joka haluaa kehittää palvelua ja eri palveluita kestävällä tavalla Raaseporin rauniolinnan alueella. Valmius yhteistyölle ja ympärivuotisen toiminnan näemme tärkeänä. Tarjoamme jännittävän kokonaisuuden, jossa on upeat mahdollisuudet kehittää elinkeinotoimintaa. Raaseporin rauniolinnassa oli 75 000 käyntiä v. 2016 ja kävijämäärien kasvu jatkuu. Linna on yksi lippulaivoista alueen turismille.

Tiloista kiinnostuneet voivat ilmoittautua tilojen näyttöön etukäteen osoitteeseen hans-erik.nyman(at)metsa.fi. Näyttöjä järjestetään 23.10. ja 30.10. klo 10. Alueeseen voi ulkopuolelta käsin käydä tutustumassa myös omatoimisesti.

Vuokrauksesta kiinnostuneita pyydetään jättämään jatkoneuvotteluja varten liiketoimintasuunnitelma vuokratarjouksineen viimeistään 17.11.2017 klo 16 joko

  • postitse osoitteeseen Henrik Jansson, Kärsämäentie 8, 20300 Turku, kuoreen merkintä RAASEPORI
  • tai sähköisesti osoitteeseen  henrik.jansson(at)metsa.fi, aiheena RAASEPORI VUOKRAUSHAKEMUS

Toivomme hakijoilta kokemusta kansainvälisestä matkailusta ja myynnistä.

Lisätietoja

Raaseporin linna oli Länsi-Uudenmaan hallinnollinen keskus keskiajalla. Kuninkaallisen linnan historiaan sisältyy tuhansia tarinoita aina onnettomasta rakkaudesta ja kadonneista, aarteilla lastatuista aluksista olutkellarin romahdukseen, johon päättyi linnan kukoistuskausi.