Uutisarkisto

« Takaisin

Laulu raikaa Torronsuon kansallispuistossa 26.8.2017

16.8.2017

Suomen kaunis ja arvokas luonto on oman juhlapäivänsä ansainnut! Luontoa juhlitaan kuorokonserttiesityksin ja yhteislauluin Torronsuon kansallispuiston kauniissa ja ainutlaatuisessa suomaisemassa Suomen luonnon päivänä lauantaina 26.8.2017 klo 14 alkaen. Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan ja nauttimaan luonnosta!

Wahren-opiston virkeät ja värikkäät Forssan Naiskuoro ja Forssan Mieskuoro laulavat, noin 45 kuorolaisen voimin, Suomen luonnon kunniaksi sulosäveliään Torronsuon kansallispuistossa lauantaina 26.8. klo 14 alkaen. Tapahtumassa kuullaan kuorojen esittäminä isänmaallisia ja luontoa ylistäviä lauluja. Kuorojen esitysten lisäksi ohjelmassa on yhteislaulua, jolloin kaikilla on mahdollisuus laulaa kuorojen laulattamana Suomen luonnon kunniaksi.

Torronsuo. Kuva: Sanna HallmanTapahtuma alkaa Kiljamon pysäköintialueen opastetaulujen luota klo 14. Kuorot johdattavat laulaen kuulijat Kiljamon ympäri kulkevaa pitkospuureittiä (n. 1 km) pitkin, kohti Kiljamon luontotornia. Kiljamon luontotornin ja nuotiopaikan läheisyydessä ohjelma jatkuu kuorojen esityksillä ja yhteislauluilla. Nuotiopaikan läheisyyteen on tapahtumaa varten tuotu lisäpenkkejä, jolloin kuoroesitystä voi kuunnella myös leppoisasti istuen. Kiljamon nuotiopaikalla on mahdollisuus ostaa makkaraa, kahvia ja pullaa.

Tule bussilla!

Tapahtumaan on maksuton bussikuljetus Forssasta ja Tammelasta. Bussi lähtee Forssan torilta, tilausajolaiturilta klo 12:30 ja suuntaa Tammelaan, josta matka jatkuu 12:45 Torronsuolle. Kuljetus takaisin tapahtuman päätyttyä n. klo 16:00.

Kuoroesitykset ovat osa SULASOL:n eli Suomen laulajain ja soittajain liiton ja Metsähallituksen yhteistyössä ideoimaa kuorokonserttien sarjaa kansallispuistoihin Suomen luonnon päivänä 2017. Tempaus on kansainvälisesti täysin ainutlaatuinen!

Tapahtuman Torronsuon kansallispuistossa järjestävät Forssan Naiskuoro, Forssan Mieskuoro, Tammelan kunta sekä Metsähallitus.

Lisätietoja