Kirsti Pekkisen myyntinäyttely Aurora Borealis

Kirsti Pekkisen akvarellimaalauksista koostuva taidemyyntinäyttely Aurora Borealis on esillä Pallastunturin luontokeskuksessa 5.11.2018–31.1.2019. Pekkinen on hakenut inspiraatiota töihinsä myös Tunturi-Lapin luonnosta ja revontulista. 

Kirsti Pekkisen Aurora Borealis -näyttely esillä Pallastunturin luontokeskuksessa 5.11.2018-31.1.2019. Kuva: Kirsti Pekkinen.

Kirsti Pekkinen on jo lapsuudessaan viihtynyt erilaisten kädentaitojen parissa: piirtänyt, maalannut, tehnyt batiikki- ja nahkatöitä, kankaanpainantaa ja ommellut. Pekkistä taiteen pariin onkin ensimmäisenä innostanut ja kannustanut hänen äitinsä, joka itsekin viihtyi taiteen parissa ja maalasi. 

Taideuransa aikana Kirsti Pekkinen on monien taidenäyttelyjensä lisäksi ehtinyt muun muassa opettamaan kädentöitä Pieksämäen seutuopistolla ja työskentelemään taideterapeuttina dysfaattisten lasten parissa sekä seurakunnan naisten ryhmissä ja yksityisille henkilöille. 

Ensimmäiset revontuliaiheiset taidenäyttelyt Pekkinen on pitänyt jo vuonna 2000, jolloin näyttely oli esillä myös muutamassa Lapin taidegalleriassa. Aihe on kuitenkin noussut pinnalle uudelleen. Voimakkaimmat revontulet Pekkinen kertookin nähneensä muutama vuosi sitten Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa Ylläksen alueella. Aurora Borealis -näyttelyn teokset ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta akvarellitöitä. 

Tervetuloa nauttimaan revontulien loimusta myös Pallastunturin luontokeskukselle!

Lisätietoja

Pulmuspuiston luontokoulu yhteistyöyrittäjille

Maailman puhtain ilma ja miten sitä mitataan

Kuva: Valtteri Hyöky

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston yhteistyöyrittäjillä on mahdollisuus päästä vierailemaan Ilmatieteenlaitoksen tutkimusasemilla. Tutustumisretki alkaa kokoontumisella Pallasjärven toimipaikalle. Retkelle mahtuu maksimissaan 8 hlöä kerrallaan. Ennakkoilmoittautuminen puistomestari Valtteri Hyökylle sähköpostilla valtteri.hyoky(at)metsa.fi. Tervetuloa!

Luontoillat ovat yrittäjän tietoikkuna luontoon - tervetuloa, yrittäjä!

Kuva: Heikki Henttonen

Yhteistyöyrittäjillä ja yhteistyöyritysten henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua maksutta luonto- ja kulttuuri-iltoihimme.

Opastettu kierros yrityksille luontokeskusten näyttelyissä

Yhteistyöyrittäjillä ja yhteistyöyritysten henkilöstöllä on mahdollisuus saada ilmaisia opastuskierroksia näyttelyihimme. Tavoitteena on opettaa ja kouluttaa yrityksille ja yritysten henkilöstölle Pallas-Yllästunturin kansallispuiston luontokeskuksien upeiden ja informatiivisten näyttelyjen sisältöä ja avata niiden sanomaa.
 
Luontokeskuksien tarjonnassa on sekä aikuisille että lapsille soveltuvia sisältöjä, joista yhteistyöyrityksen on hyvä tietää. Näyttelyihin on vapaa pääsy. Sovi kierroksen ajankohdasta suoraan luontokeskuksen kanssa. Huom! Näitä ilmaisia opastuskierroksia ei ole tarkoitettu yritysten maksaville asiakkaille vaan siitä sovitaan erikseen.

Lisätietoja