Ajankohtaista Oulangan luontokeskuksessa

Oulangalla retkeilyneuvontaa saman katon alla jo 30 vuotta 

(Päivitetty 5.7.2018) 
Oulangan luontokeskus juhlii tänä kesänä 30-vuotistaivaltaan. Heinäkuun OulankaFest (9.-15.7.) tarjoaa ulkoileville synttärivieraille muun muassa musiikkia, metsäjoogaa ja opastuksia. 
 
OulankaFest-tapahtumaviikon pääpäivä on 11.7. jolloin Oulangan luontokeskuksen pihapiirissä herkutellaan paikallisella villiruualla, työpajoissa tehdään puusta lintuja ja vaappuja sekä suunnataan luontoon tutkimusretkelle. Musiikista vastaa päivällä lastenorkesteri Höpinätötterö ja illalla esiintyy Oulankajoella Jukka Takalon kanoottiorkesteri. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja suurimpaan osaan tapahtumista on vapaa pääsy. 

Tapahtumia Oulangan luontokeskuksessa

Oulangan luontokeskus avautui uudistettuna

(Päivitetty 13.3.2018)
Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Oulangan luontokeskukseen! Luontokeskuksessa on uudistettu asiakaspalvelu- ja myyntitiloja. Juuri toiminsa aloittanut Talonpöytä Oulanka tarjoaa herkullista lähiruokaa ja tuoreita leivonnaisia. Paikan päällä asiakasneuvojamme auttavat mielellään retken suunnittelussa ja antavat viimeisimmät vinkit retkeilyn olosuhteista. Tavoitat asiakaspalvelumme myös puhelimitse 0206 39 6850, sähköpostitse oulanka@metsa.fi sekä Oulangan kansallispuiston Facebook-sivuiltaTervetuloa tutustumaan!

Sähköpostilista Oulangan ystäville

(Päivitetty 28.3.2016)
Oulangan kansallispuiston ystäville on perustettu uusi sähköpostilista "Oulangan ystävät". Listalla tiedotetaan kansallispuiston ja Oulangan luontokeskuksen ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista noin kerran kuukaudessa. Sähköpostilistaa ylläpitää Oulangan luontokeskuksen asiakaspalvelupiste ja listalla olevia osoitteita ei luovuteta ulkopuolisille. Listalle voi liittyä lähettämällä oman nimensä ja sähköpostiosoitteensa osoitteeseen oulanka(at)metsa.fi ja listalta voi erota koska tahansa lähettämällä eropyynnön samaan osoitteeseen.

Lista on kätevä tapa pysyä ajantasalla esimerkiksi Oulangan kansallispuiston tulevista tapahtumista. Kuulemisiin!