Ajankohtaisinta tietoa ja opastusta 

Vuoroveneliikenne Njurgulahti-Ravadas-Kultahamina -reitillä toimii 17.9 asti ja lähtöaika Njurgulahdesta on klo 17. Loppukesän ajaetaan vain iltavuoro. Vettä joessa on hyvin.

Lemmenjoella on korjattu Searitnivan, Muurahaislammen ja Kapsuojan tulipaikkoijen rakenteita.

Uusi retkeilyreitti, Lemmenjoen Kultareitti, on valmistunut tälle kesälle. Kullankaivajat ovat päättäneet talkoilla kuntoon Hengenahdistusmäen pahiten kuluneet kohdat. (Päivitetty 5.9.2018).

Kesätyöntekijät ovat saapuneet laumana Kaapin Jouniin. Kuva: Aimo Leppäkangas

Muut asiat

Kouluvuoden aikana kuljetus tulee sopia taksiyrittäjän kanssa erikseen. Varaukset ja tiedustelut puhelinnumerosta 0400-295 588.

Kesäaikana linja-autoyhteyden Lemmenjoelle korvaa säännöllinen taksivuoro. Kuljetukset tulee varata etukäteen. Paikalliset taksiyrittäjät (www.inarilapland.fi) Inarissa ja Lemmenjoella ovat retkeilijöiden palveluksessa.

Välillä Ivalon Matti - Inari liikennöi kutsutaksi perjantaisin, lähtö Ivalon Matista kello 9.35 ja paluu Inarista 16.00. Vuoro ajetaan vain tarvittaessa, kyytitarve ilmoitettava liikennöitsijälle torstai-iltaan klo 18.00 mennessä puh. 0400-295-588/Jouni Ilmari Jomppanen. Asiakas maksaa linja-autotaksan mukaisen hinnan.

YLE:n Mennään metsään -polkujuoksukiertue Suomen 40 kansallispuistossa

YLE Mennään metsään polkujuoksukartta, Lemmenjoki

Tapahtumia Lemmenjoella ja Ylä-Lapin luontokeskus Siidassa

Katso säätilannetta

Kelikameran kuvaa Hirvaspäältä, Inarista. (www.liikennetilanne. liikennevirasto.fi)