Poluilla on liukasta - syksy on tullut

(Päivitetty 13.9.2017)
Sateiden ja vaihtelevien säiden johdosta polut ja pitkokset ovat muuttuneet liukkaiksi. Poluilla ja reiteillä on myös maahan pudonneita puiden lehtiä, jotka voivat aiheuttaa liukastumista. Reiteillä voi lisäksi olla mutaista ja todella märkää. Varaudu retkeen kunnollisilla kengillä, kalvollisilla vaelluskengillä tai kumisaappailla. Tarkista säätilanne, jos mahdollista, ja pukeudu sään mukaisesti.

Olethan varovainen kulkiessasi reiteillä. Varaa retkelle normaalia enemmän aikaa. Ota huomioon myös päivän pituus retkeä suunnitellessasi. Valoisan päivän aika lyhenee nyt huimaa vauhtia.

Syksy on tullut ja se näkyy liukkautena poluilla ja rakenteissa. Kuva: Minna Koramo

Kuusamon matkailukartta uudistui 

(Päivitetty 30.11.2016)
Karttakeskus on uudistanut Kuusamon matkailukartan, josta tuli täysin uudistettu Kuusamon ulkoilukartta. Kartalla on paljon retkeilykohteita ja niiden palveluita, matkailupalveluita ja nähtävyyksiä Kuusamosta sekä osasta Taivalkoskea, Posiota ja Suomussalmea.

Vedenkestävä ja helposti käsiteltävää karttaa saa Kuusamon alueen palvelupisteistä, mm. Oulangan luontokeskuksesta ja Kuusamon Palvelupiste Karhuntassusta kun sitä saadaan myyntiin.

Lisätietoja:

Tapahtumia Iivaaralla

Katso säätilannetta

Kelikameran kuvaa paikasta Jokivaara, Kuusamo
(www.liikennetilanne.liikenne-
virasto.fi)