Suomen luontokeskus Haltia

Tervetuloa Suomen luontokeskus Haltiaan

Suomen luontokeskus Haltia kokoaa Suomen luonnon helmet saman katon alle. Haltia on portti maamme kaikkiin kansallispuistoihin ja tuo Suomen luonnon koettavaksi kaikin aistein. Aivan naapurissa sijaitsee metropolin kansallisaarre, Nuuksion kansallispuisto, jonka järvet, metsät, laaksot, suot ja kalliot muodostavat täydellisen ympäristön retkelle. Haltia tarjoaa myös tasokkaita tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Luontokoulu tarjoaa erityisesti yläkouluikäisille innostavia retkiä Nuuksion luontoon. 

Aukioloajat 2018  

1.1. - 30.4.2018 ti-su klo 10-17 (maanantaisin suljettu)

1.5.- 30.9.2018 joka päivä 10-18

1.10. - 31.12.2018 ti-su klo 10-17 (maanantaisin suljettu)

Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Pidätämme oikeudet aukioloaikojen muutoksiin.

Ravintola Haltia palvelee luontokeskuksen aukioloaikoina.
 
Pääsymaksut (www.haltia.com)

Yhteystiedot   

Käyntiosoite: Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
 
Postiosoite: Suomen luontokeskus Haltia / Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
 
Puhelin: 040 163 6200
 
Sähköposti: haltia(at)metsa.fi
 
Internetosoite: www.haltia.com

Sijainti: Nuuksiontie 84, Espoo (www.espoo.fi). Lue lisää

Saapuminen: Autolla ja julkisella liikenteellä. Lue lisää

Vieraile: Aulan ja ravintolan gallerioihin, Viherkehä-karttanäyttelyyn, myymälään ja ravintolaan vapaa pääsy. Aukioloajat ja pääsyliput päänäyttelyyn ja vaihtuviin erikoisnäyttelyihin sekä etukäteen varattavat ryhmäopastukset (www.haltia.com)

Tekemistä ja näkemistä: Näyttelyt, luontopolut, ryhmäopastukset, tapahtumat. Lue lisää (www.haltia.com)

Soveltuvuus: Sopii erinomaisesti koko perheelle. Koko Haltia on esteetön, tiloissa myös esteetön wc. Lähimaastossa esteetön luontopolku 2 km. Haltian näyttelytilaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä. Ravintolan terassille saa tuoda lemmikkieläimiä ravintolatilan kautta.

Palvelut: Ravintola, kahvila, luontomyymälä, retkeilyneuvonta, luontokoulu, tapahtuma- ja ravintolapalvelut, tila- ja saunavuokraus, ohjelmapalvelut, välinevuokraus. Saatavilla yhteistyötahojen palveluja. Lue lisää (www.haltia.com)

Tämän sivun osoite on www.luontoon.fi/haltia

Haltian toiminnasta vastaa Metsähallituksen Luontopalvelut. Metsähallituksen lisäksi luontokeskuksen toimintakuluihin osallistuvat lähikunnat, ja toimintaa rahoitetaan myös vuokratuotoilla sekä tuotemyynnillä.