Luontoon.fi etusivulle
Metsähallitus

Camera Borealis 2013 

Ylä-Lapin luontokeskus Siida järjestää Inarissa 16.–17.11.2013 jo 17. kertaa luontovalokuvatapahtuma Camera Borealiksen. Tämän vuoden teemana on ”Luontoa diasta digiin”. Mukana on tunnettuja valokuvaajia ja uusia alan taitajia, luontovalokuvia vuosikymmenien takaa, mutta myös viimeaikaista tuotantoa.

Kuva: Urpo KarppinenYksi mukaan lupautuneista valokuvaajista on Hannu Hautala. ”50 kirjaa ja 50 vuotta” -esitys luo läpileikkauksen hänen tuotantoonsa, ja samalla valokuvauksen muuttumiseen: vuosikymmenien aikana valokuvaaminen, tai ainakin sen laitteet ovat muuttuneet.

Tunnettujen valokuvaajien lisäksi tapahtumaan on lupautunut mukaan paikallisia valokuvaajia. Luvassa on esimerkiksi Tytti Bräysyn kuvia Lemmenjoelta. Tuore yrittäjä ammentaa inspiraatiota töihinsä luonnosta, ja hopeakoruistaan tunnettu Bräysy esittelee nyt ensimmäistä kertaa kuviaan Camera Borealiksessa. Ohjelmassa on myös kuvia paikallisista nähtävyyksistä: Matti Häkkinen on kuvannut Pielpajärven erämaakirkkoa useina vuosikymmeninä. Kuvista on rakennettu esitys, joka yhdistelee hänen kuviaan ja Samuli Paulaharjun tekstikatkelmia.

Lippujen hinnat
  • 6 € / esitys
  • 40 € tapahtumalippu
  • 7-17 v. puoleen hintaan
  • Alle kouluikäiset ilmaiseksi. 

Lisätietoja:

Viimeisin päivitys 11.10.2013
Metsähallitus, PL 94 (Vernissakatu 4), 01301 Vantaa, Vaihde 0205 64 100